Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно масло...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
    Обаче ще е шоу, като го сложи и след това отиде при друг да му го смени. И да кажеш ебах мама му беше си нормално сега защо е такова бяло...................
    Миналия път на майстора му занесох черно като катран масло / с графитни добавки/ ...., сега ако ида с това кремче направо ще си изяде забрадката...
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
      Миналия път на майстора му занесох черно като катран масло / с графитни добавки/ ...., сега ако ида с това кремче направо ще си изяде забрадката...
      Защо си правиш експерименти с колата? Занаеш ли, че вместо да и провиш добро ти и правиш зло. Не е хубаво да сменяш маслото с различно на всяка смяна. Като искаш хубаво масло вземи си 10W60 на Селения, Тутела, Кастрол, Агип... и си карай колата само с едно от тези изброените.

Грешно е да наливаш 0В40. Нашия климатичен пояс е по-скоро топъл от колото студен и 0В40 лятото ще го направиш на чорба, че и ще доливаш здраво.

В крайна сметка колата си е твоя де. Прави каквото искаш, но не и правиш добро. Това ми е мисълта.
      Last edited by oem; d.m.y г., 16:27.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Хубаво е когато при смяна маслото е черно, отколкото светло
        Функциите на едно двигателно масло са:
        1. Смазване;
        2. Охлаждане;
        3. Почистване;

Изброени са в реда, по койте са значими за двигателя!

Аз лично ти препоръчвам да подариш това масло на някой, да си прочетеш спецификациите за твоята кола и по тях да отидеш да си вземеш.

п.с. Какво те интересува дали майсторът ще е радостен или не при смяната на маслото? Все пак за това си плащаш
        sigpic

Comment

Здравейте,
          решила съм да пробвам това масло. Много ми харесва цвета и мисля, че евентуално по-малко ще цапа дрехите при задължителната ежедневна проверка на нивото. Как мислите, това добра оферта ли е ?

абе момчета май момичето не искаше задълбочени размишления по въпроса, а по скоро вкара готин хумор
          147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
            абе момчета май момичето не искаше задълбочени размишления по въпроса, а по скоро вкара готин хумор
            Разкри ме колега ...
            Рядко било, светло било, кисело било...
            А на този мой въпрос как никой и думичка не каза...
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

...А на този мой въпрос как никой и думичка не каза...
              На този модел, реалните километри не се виждат.
              На по-късните модели (facelift I), първо на дизеловите, после и на бензиновите се появява...

Comment

Мерси колега, върна ми вярата във Форума...
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

Пак заповядай, колежке

Comment

Working...
                  X